Un copil de doi ani a murit după ce a fost lovit de un microbuz condus de un adolescent de 17 ani, în Constanţa

Poliţiştii din Constanţa spun că băieţelul de doi ani, care a murit sâmbătă, din comuna Băneasa, a fost lovit de un microbuz condus de un adolescent în vârstă de 17 ani.

1638 afișări
Imaginea articolului Un copil de doi ani a murit după ce a fost lovit de un microbuz condus de un adolescent de 17 ani, în Constanţa

Un copil de doi ani a murit după ce a fost lovit de un microbuz condus de un adolescent de 17 ani, în Constanţa

Adolescentul urmează să fie audiat şi apoi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Potrivit poliţiştilor, copilul se juca în faţa curţii, într-o căruţă, iar microbuzul a trecut prin faţa locuinţei şi l-a lovit.

A fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Primele indicii arătau că băieţelul, lăsat nesupravegheat, a căzut dintr-o căruţă, s-a lovit la cap şi a murit. Conform cadrelor medicale de la Ambulanţă, copilul a fost adus la Centrul Primiri Urgenţe din Băneasa cu un traumatism cranian cu plagă.

El a fost supus protocolului de resuscitare, dar în ciuda eforturilor medicilor, viaţa acestuia nu a mai putut fi salvată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici