Un copil de nouă luni, bolnav de Covid-19, a fost internat la Secţia ATI a Spitalului de Copii din Galaţi

  • Un copil de nouă luni, bolnav de Covid, a fost internat la Secţia de reanimare a Spitalului de Urgenţă pentru Copii din Galaţi.
  • El a avut probleme digestive şi respiratorii, dar nu a fost intubat, au anunţat medicii.
  • Copilul a ajuns la spital în urmă cu şapte zile, iar după internare testul a arătat că are Covid-19.
  • Medicii spun că viaţa nu i-a fost pusă în pericol.
469 afișări
Imaginea articolului Un copil de nouă luni, bolnav de Covid-19, a fost internat la Secţia ATI a Spitalului de Copii din Galaţi

Un copil de nouă luni, bolnav de Covid-19, a fost internat la Secţia ATI a Spitalului de Copii din Galaţi

„Copilul a fost internat pe 23 septembrie, este în stare bună acum. El a ajuns la spital cu probleme digestive si respiratorii moderate. A fost la reanimare, dar nu a fost niciodată intubat. Copilul are nouă luni, este băiat”, a explicat, pentru MEDIAFAX, Victoriţa Ştefănescu, directorul Spitalului de Urgenţă pentru Copii din Galaţi.

Medicii aşteaptă rezultatul retestării Covid pentru a decide ce vor face cu pacientul de nouă luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici