Un copil de opt ani, la spital tăiat la gât. Declaraţii contradictorii privind cauzele rănilor

Un copil de opt ani, din localitatea Unceşti, judeţul Vaslui, a ajuns la spital tăiat la gât, în acest caz fiind declanşate anchete la Poliţie şi la Protecţia Copilului pentru a stabili ce s-a întâmplat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1209 afișări
Imaginea articolului Un copil de opt ani, la spital tăiat la gât. Declaraţii contradictorii privind cauzele rănilor

Un copil de opt ani, la spital tăiat la gât. Declaraţii contradictorii privind cauzele rănilor

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Silvia Manta, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că a fost declanşată o anchetă, pentru a afla ce s-a întâmplat cu copilul de 8 ani, din Unceşti, care a ajuns la spital cu răni tăiate la gât.

"Poliţia a deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. În cauză se fac cercetări. Copilul ar fi declarat iniţial, la spital, că ar fi fost înjunghiat de un alt copil, cu care se juca, dar pe care nu îl cunoaşte. Ulterior, acesta a spus că a căzut de pe role sau că s-a lovit la o fântână. Deocamdată a fost deschisă o anchetă pentru a stabili ce anume s-a întâmplat de fapt", a spus Manta.

Conform acesteia, cazul a fost sesizat de o asistentă medicală din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţe Vaslui, unde a fost tratat băieţelul şi unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Potrivit primelor date din anchetă, incidentul a avut loc miercuri seara, dar băieţelul s-ar fi ferit de părinţi când a ajuns acasă, după incident. Joi, părinţii au observat sânge pe hainele sale şi faptul că are o rană la gât, astfel că au apelat de urgenţă numărul 112, copilul fiind transportat la spital.

Băiatul le-a spus poliţiştilor că s-ar fi lovit cu gâtul în mânerul unei fântâni, dar această variantă este contrazisă de medici, care au constatat că rana ar fi fost provocată de un obiect ascuţit, precum o lamă sau un cuţit, principala suspiciune fiind că ar fi avut, de fapt, o altercaţie cu un alt copil.

Şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui au deschis o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici