Un copil de opt luni cu suspiciune de sindrom hemolitic uremic va fi adus la Bucureşti cu elicopterul SMURD

Un copil în vârstă de opt luni internat la spitalul din Sfântu Gheorghe va fi adus, miercuri, cu un elicopter SMURD la spitalul Marie Curie din Bucureşti, fiind suspect de sindrom hemolitic uremic (SHU).

882 afișări
Imaginea articolului Un copil de opt luni cu suspiciune de sindrom hemolitic uremic va fi adus la Bucureşti cu elicopterul SMURD

Un copil de opt luni cu suspiciune de sindrom hemolitic uremic va fi adus la Bucureşti cu elicopterul SMURD (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

Potrivit informaţiilor transmise de Ministerul Sănătăţii, este vorba despre o fetiţă în vârstă de opt luni, care a fost internată la spitalul din Sfântu Gheorghe.

"Fetiţa prezintă anemie, cu suspiciune de sindrom hemolitic uremic, şi a fost internată iniţial la spitalul din Sfântu Gheorghe, dar medicii au decis că se impune transferul pacientei la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii «Marie Curie» din Capitală, pentru a fi evitate complicaţiile", au anunţat reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Copilul va fi internat la Secţia de nefrologie a spitalului Marie Curie, unde vor fi efectuate investigaţii suplimentare pentru a se stabili cu exactitate starea de sănătate a copilului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici