Un copil mort şi alte cinci persoane rănite într-un accident rutier în Ialomiţa

Un copil de 10 ani a murit, duminică noapte, într-un accident rutier produs în judeţul Ialomiţa, iar alţi cinci oameni, între care o femeie gravidă şi doi copii, au fost răniţi, transmite corespodentul MEDIAFAX.

1922 afișări
Imaginea articolului Un copil mort şi alte cinci persoane rănite într-un accident rutier în Ialomiţa

Un copil mort şi alte cinci persoane rănite într-un accident rutier în Ialomiţa

Potrivit reprezentanţilor ISU Ialomiţa, accidentul rutier a avut loc pe DN2A, la ieşire din Andrăşeşti spre Orboeşti, fiind implicate două autoturisme. În urma coliziunii, şase persoane, trei copii şi trei adulţi, au fost rănite.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, cu medic, trei ambulante SAJ, dintre care una cu medic.

„Un băiat în vârstă de 10 ani a fost găsit în stop cardiorespirator la sosirea echipajelor de intervenţie. Un echipaj SAJ cu medic i-a aplicat manevre de resuscitare timp de aproximativ 60 de minute, fără rezultat”, au precizat sursele citate.

O femeie de 32 de ani, gravidă, un bărbat de 30 de ani, un băiat de 7 ani şi o fata de 10 ani au fost transportaţi la spitalul din Slobozia cu echipajele SAJ, iar un tânăr de 19 ani, cu echipajul de pe ATPVM.

Poliţiştii de la circulaţie continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici