Un craiovean a jucat tenis până a murit

Un bărbat din Craiova a murit, marţi seară, în sala de sport, la scurt timp după ce le-a spus partenerilor cu care juca tenis că se simte rău, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

160 afișări
Imaginea articolului Un craiovean a jucat tenis până a murit

Un craiovean a murit în sala de sport după mai multe partide de tenis (Montaj foto)

Horaţiu Gheorghiceanu (52 ani), patron al unei fabrici de confecţii din Craiova, a ajuns, marţi seară, la o sală de sport din municipiu pentru a se relaxa în compania câtorva amici cu care urma să joace tenis.

După mai multe partide, bărbatul a simţit că i se face rău, spunându-le amicilor săi că iese afară, pe terasa sălii, pentru a fuma o ţigară.

"Este un client mai vechi al nostru. Am înţeles că după câteva partide de tenis s-a simţit rău. A ieşit să fumeze o ţigară şi să bea un suc, iar în acel moment colegii dumnealui au auzit un zgomot ciudat. Am chemat imediat medicii", a declarat Cătălin Ciuculete, administratorul sălii de sport.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au reuşit să facă nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului, care suferea de afecţiuni cardiace.

Cadavrul bărbatului a fost depus la morga Spitalului Filantropia din Craiova, pentru a i se face necropsia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici