Un curier din Hunedoara a înscenat că a fost tâlhărit, pentru a acoperi o datorie veche

  • Angajatul unei firme de curierat a înscenat că a fost tâlhărit, în Simeria, judeţul Hunedoara, spunând că a fost atacat cu spray lacrimogen pentru a i se fura suma de 18.000 de lei.
  • În realitate, banii îi trebuiau să acopere o datorie mai veche.
459 afișări
Imaginea articolului Un curier din Hunedoara a înscenat că a fost tâlhărit, pentru a acoperi o datorie veche

Un curier din Hunedoara a înscenat că a fost tâlhărit, pentru a acoperi o datorie veche

Poliţiştii oraşului Simeria au fost sesizaţi vineri seara de un tânăr de 22 de ani, din Deva, angajat al unei firme de curierat, care s-a plâns că, în timp ce se afla în localitatea Săuleşti, a fost tâlhărit şi i-au fost furaţi peste 18.000 de lei de către persoane necunoscute, care i-ar fi pulverizat în faţă spray iritant-lacrimogen.

Poliţiştii au început cercetări pentru tâlhărie calificată, însă, în urma investigaţiilor s-a stabilit că tânărul a minţit.

„Din cercetări, a reieşit faptul că acesta a înscenat furtul sumei de bani respective pentru acoperirea unor datorii mai vechi şi a fost ajutat în acest demers de alţi trei tineri (doi tineri şi o tânără, cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani)”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Hunedoara.

În faţa noilor date, poliţiştii au schimbat încadrarea juridică şi fac cercetări pentru delapidare şi inducerea în eroare a organelor judiciare.

Tânărul de 22 de ani a fost reţinut, iar după percheziţii la el acasă, au fost recuperaţi 11.000 de lei.

Ceilalţi trei tineri, care l-au ajutat să însceneze tâlhăria, sunt cercetaţi pentru complicitate la delapidare şi inducerea în eroare a organelor judiciare. ŞI ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, atât ei, cât şi tânărul de 22 de ani urmând să fie prezentaţi instanţei pentru luarea măsurilor legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici