Un deputat PDL a accidentat cu maşina o femeie de 81 de ani

Deputatul PDL de Hunedoara Iosif Veniamin Blaga a lovit cu maşina, miercuri după-amiază, o femeie în vârstă de 81 de ani, în faţa sediului Primăriei din Orăştie, în timp ce făcea o manevră de marşarier, în urma accidentului bătrâna fiind dusă la spital.

26 afișări
Imaginea articolului Un deputat PDL a accidentat cu maşina o femeie de 81 de ani

Un deputat PDL a accidentat cu maşina o femeie de 81 de ani (Imagine: Mediafax Foto)

Deputatul PDL de Hunedoara Iosif Veniamin Blaga, aflat la volanul unui autoturism Logan care aparţine Camerei Deputaţilor, făcea o manevră de marşarier la ieşirea dintr-o parcare din apropierea sediului Primăriei din Orăştie, când a lovit o femeie în vârstă de 81 de ani, care încerca să traverseze strada Piaţa Aurel Vlaicu, printr-un loc nemarcat.

"Şoferul nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers cu spatele şi a accidentat uşor o femeie de 81 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure, prin spatele autoturismului, printr-un loc nesemnalizat şi nemarcat cu indicator rutier. Şoferul a fost testat cu etilotestul şi s-a stabilit că nu consumase alcool. A fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta fiind un test standard în astfel de situaţii", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Hunedoara, inspectorul Bogdan Niţu.

Potrivit acestuia, în acest caz s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea vinovăţiei celor implicaţi.

Deputatul PDL de Hunedoara Iosif Veniamin Blaga a declarat că nu a observat-o pe femeia care încerca să straverseze strada şi că regretă incidentul.

"Maşina era parcată în faţa primăriei, am dat cu spatele să ies pe stradă, m-am asigurat să nu vină maşini şi cred că femeia era în unghiul mort, altfel nu înţeleg de ce nu am văzut-o. Am oprit, m-am interesat de starea ei şi am sunat la 112. A fost dusă cu ambulanţa la spital şi din câte am înţeles nu a fost accidentată grav. Nepotul ei a solicitat să i se facă o tomografie computerizată, pentru a fi sigur că nu vor fi sechele. Eu sper să fie bine. Regret cele întâmplate, îmi pare rău pentru femeie şi pentru mine, deoarece mă tem să nu îmi afecteze imaginea. Din 1975 conduc şi nu am fost implicat niciodată într-un acciden rutier", a spus Blaga.

Potrivit acestuia, autoturismul de serviciu nu a fost avariat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici