Un deţinut care îşi înjunghiase colegul de celulă a fost bătut cu bestialitate în Penitenciarul Galaţi

Un deţinut din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a fost bătut cu bestialitate de un coleg de celulă. Victima este bărbatul care recent a înjunghiat un alt deţinut. Anchetatorii bănuiesc o reglare de conturi.

3973 afișări
Imaginea articolului Un deţinut care îşi înjunghiase colegul de celulă a fost bătut cu bestialitate în Penitenciarul Galaţi

Un deţinut care îşi înjunghiase colegul de celulă a fost bătut cu bestialitate în Penitenciarul Galaţi

Un deţinut din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a fost bătut cu bestialitate de un coleg de celulă.

Incidentul s-a produs în weekend, în spaţiile de detenţie, iar bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost lovit în cap cu un obiect metalic.

El a ajuns în stare foarte gravă la spital unde a fost operat, însă medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

„Era în stare foarte gravă. Se află în perioada postoperatorie, pronosticul este rezervat. El are multiple lovituri la cap. A fost operat şi acum se află sub supraveghere la Terapie Intensivă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, reprezentantul Spitalului Judeţean din Galaţi, medicul Ionuţ Băneşanu.

Agresorul are 27 de ani şi se află în penitenciar pentru numeroase infracţiuni printre care omor calificat, tentativă la omor şi tâlhărie calificată. Victima a ajuns la închisoare tot pentru omor şi în prezent este cercetat pentru tentativă la omor, după ce la sfârşitul lunii ianuarie şi-a înjunghiat colegul de celulă.

Dosarul este coordonat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici