Un diplomat rus a lovit maşina unor jurnalişti în Otopeni şi a refuzat recoltarea de probe biologice

Un diplomat al Ambasadei Rusiei la Bucureşti a tamponat maşina unor jurnalişti, luni seară, în Otopeni, la venirea poliţiştilor el refuzând recoltarea de probe biologice, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, Aurelia Constantinescu.

648 afișări
Imaginea articolului Un diplomat rus a lovit maşina unor jurnalişti în Otopeni şi a refuzat recoltarea de probe biologice

Un diplomat rus a lovit maşina unor jurnalişti în Otopeni şi a refuzat recoltarea de probe biologice (Imagine/Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc în Otopeni pe DN1.

Diplomatul a tamponat maşina unor jurnalişti în momentul în care a făcut o manevră în marşarier.

Aurelia Constantinescu a spus că dosarul a ajuns pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, iar procurorii fac cercetări preliminare pentru a stabili ce calitate are diplomatul în cadrul Ambasadei, pentru stabilirea competenţei în instrumentarea acestui dosar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici