Un dric ce venea din Italia s-a izbit de un cap de pod. O pasageră rănită şi dusă la spital

O maşină mortuară care transporta un român decedat în Italia pe 31 decembrie a intrat într-un cap de pod, sâmbătă dimineaţă, la intrarea pe autostrada A 1, după ce conducătorul auto a pierdut controlul volanului, concubina mortului, aflată pe scaunul din dreapta şoferului, suferind fracturi la gambe

2172 afișări
Imaginea articolului Un dric ce venea din Italia s-a izbit de un cap de pod. O pasageră rănită şi dusă la spital

Un dric care aducea un român mort în Italia s-a izbit de un cap de pod; concubina mortului, rănită

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş, accidentul a avut loc, sâmbătă, pe drumul naţional 65 B, în apropiere de intrarea pe autostrada A1, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un bărbat cu cetăţenie italiană, aflat la volanul unui dric care transporta un român de 50 de ani, mort în Italia în ultima zi a anului trecut, şi care se îndrepta spre judeţul Călăraşi pentru înmormântare, a pierdut controlul volanului, din cauza oboselii, iar maşina mortuară s-a izbit de un cap de pod.

În urma impactului, o femeie de 45 de ani, care fusese concubina românului mort şi care se afla pe locul din dreapta şoferului, a fost rănită, rămânând încarcerată.

Ea a fost scoasă de echipajele de pompieri şi a fost dusă la spital, întrucât a suferit fracturi la ambele gambe.

Şoferul italian al maşinii mortuare a fost rănit uşor.

Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost preluat de un alt dric, care l-a transportat la Călăraşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici