VIDEO  Un ecran uriaş a căzut peste doi dansatori la un concert al trupei Mirror

Autorităţile au ordonat ca restul turneului să fie suspendat până la efectuarea controalelor de securitate în celelalte locaţii.

443 afișări
Imaginea articolului Un ecran uriaş a căzut peste doi dansatori la un concert al trupei Mirror

Momentul în care marele ecran a căzut la concertul Mirror boy band din Hong Kong.

În Hong Kong a concertat faimoasa trupă de băieţi Mirror. Incidentul s-a întâmplat în câteva secunde, în timp ce spectacolul era în plină desfăşurare.

În timpul concertului, un ecran gigant a căzut de pe cablurile de care atârna şi a aterizat pe scenă: doi dansatori au fost răniţi şi internaţi în spital, potrivit poliţiei locale, informează BBC.

Concertul a fost imediat oprit, iar managerul trupei a cerut mulţimii să părăsească calm arena. Mai multe videoclipuri circulă în mediul online cu episodul respectiv.

Un artist, grav rănit

Potrivit South China Morning Post, un artist a suferit răni la gât şi se află în stare gravă, la Terapie Intensivă, în timp ce altul este stabil. Mai mulţi fani ai trupei ar fi ajuns la spital, şocaţi de incident.

Mirror a susţinut momentul  joi seară, la Hong Kong Coliseum, ca parte a unei serii de spectacole. Guvernul oraşului a ordonat ca restul turneului să fie suspendat până la efectuarea controalelor de securitate în celelalte locaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici