Un elev înjunghiat, adus la o microstaţie de ambulanţă din Voluntari. Agresorii au fost reţinuţi

Un elev înjunghiat în piciorul stâng a fost adus, luni, la o microstaţie de ambulanţă din Voluntari, informează surse medicale. Poliţia a fost sesizată, declanşând investigaţii cu privire la împrejurările în care copilul a fost rănit.

627 afișări
Imaginea articolului Un elev înjunghiat, adus la o microstaţie de ambulanţă din Voluntari. Agresorii au fost reţinuţi

Un elev înjunghiat, adus la o microstaţie de ambulanţă din Voluntari (Imagine:Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Elevul, de la Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu" din Voluntari, a fost adus de o persoană la staţia de ambulanţă.

De la staţia Voluntari, elevul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală.

Elevul are o plagă superficială la picior şi va fi internat la secţia de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Raluca Alexandru.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada, a anunţat că poliţiştii din Voluntari audiază trei tineri suspectaţi că l-au atacat pe elevul din Ştefăneşti. Potrivit Claudiei Burada, puştiul a fost abordat de cei trei pe un teren adiacent şcolii, iar unul dintre agresori este suspectat că i-a înfipt un cuţit în picior.

Elevul a fost atacat din cauza unei fete

Elevul a fost atacat în timpul unui scandal izbucnit din cauza unei fete, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Potrivit anchetatorilor, cei trei agresori duşi la audieri au mers în zona şcolii la care învaţă elevul rănit, pentru a se răfui cu un coleg al acestuia care o curtează pe o rudă a lor, elevă în aceeaşi unitate de învăţământ.

Elevul înjunghiat se afla împreună cu cel vizat de agresori în momentul în care aceştia au început să-l înjure pe cel care le curtează ruda.

După ce elevul a decis să intervină, a avut loc o altercaţie în urma căreia acesta a fost înjunghiat în picior.

Inspector şcolar: Elevul mergea la şcoală când fost agresat de câţiva tineri

Elevul agresat învaţă în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu" din Voluntari şi este din localitatea Ştefăneşti, tot din judeţul Ilfov, potrivit sursei citate. 

El se afla la circa 200 de metri de şcoală când a fost agresat de mai mulţi tineri, dintre care unul i-a înfipt un cuţit în piciorul stâng.

Atacatorii nu sunt tot de la Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu", însă "se pare că exista un conflict mai vechi" între ei şi elevul înjunghiat, a mai spus Cornaciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici