Un elev s-a închis în toaleta şcolii şi a ameninţat că dă foc instituţiei de învăţământ. Asupra lui s-au găsit şase cuţite

Poliţia din Harghita a deschis o anchetă după ce un elev de clasa a noua din comuna harghiteană Corbu s-a închis, marţi, în toaleta şcolii şi a ameninţat că va da foc instituţiei de învăţământ. Asupra lui s-au găsit, apoi, şase cuţite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1549 afișări
Imaginea articolului Un elev s-a închis în toaleta şcolii şi a ameninţat că dă foc instituţiei de învăţământ. Asupra lui s-au găsit şase cuţite

Un elev s-a închis în toaleta şcolii şi a ameninţat că dă foc instituţiei de învăţământ. Asupra lui s-au găsit şase cuţite

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că elevul a fost transportat la spital.

”E un elev din clasa a 9-a, nu pare să fi dat, iniţial, semne că ceva nu ar fi în regulă. Ar fi intrat într-o toaletă şi s-a închis acolo ameninţând că dă foc, că aprinde şcoala. S-a intervenit pentru siguranţa copilului pentru că ne-am temut să nu se întâmple ceva cu el. Mai mult decât atât am constatat ulterior că el avea în geantă vreo şase cuţite de bucătărie de diferite dimensiuni şi forme. S-a negociat, să zic aşa, pentru a renunţa la intenţiile pe care le exprima şi s-a şi reuşit, fiind convins să renunţe. A fost preluat de cadrele medicale care l-au transportat la spital. E clar că necesită consiliere psihologică şi supraveghere medicală de specialitate”, a spus Gheorghe Filip.

Copilul a crescut în grija bunicilor, părinţii fiind în proces de divorţ, după ce au revenit din străinătate unde au fost plecaţi la muncă.

”Deja au fost sesizate toate structurile, instituţiile cu atribuţii în domeniu, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Protecţia Copilului şi aşa mai departe. Ne interesează să reparăm cumva această situaţie şi este foarte important să evităm repetabilitatea ei”, a mai spus Gheorghe Filip.

Băiatul învaţă la liceul din comuna Corbu, iar în acest caz Poliţia a deschis o anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici