Video Un elveţian a scufundat rulota mamei sale într-un lac pentru a încasa asigurarea - VIDEO

Un bărbat din Elveţia a abandonat autorulota mamei sale într-un lac din comuna gorjeană Cîlnic, ajutat de doi români, pentru a o declara furată în vederea încasării primei de asigurare, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

656 afișări

Potrivit documentului citat, autorulota a fost abandonată de cetăţeanul elveţian în Balta Ciobanului, din comuna Cîlnic, el fiind ajutat de un angajat al fermei pe care o deţine în România şi de un alt tânăr de 29 de ani.

"Aici, pe marginea lacului, pe o pantă cu înclinaţia de aproximativ 45 de grade, aceştia au lăsat autovehiculul neasigurat, care, din inerţie, a ajuns în lac.Ulterior, cei doi cetăţeni români l-au condus pe cetăţeanul elveţian la un aeroport, acesta din urmă părăsind teritoriul României", se arată în comunicatul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Poliţiştii au început cercetările după ce o persoană a sunat, sâmbătă, la numărul de urgenţă 112, în jurul orei 15:00, spunând că a observat o rulotă tip microbuz căzută într-un lac din Cîlnic.

Poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic din IPJ Gorj care au mers la faţa locului au constatat, după ce autorulota a fost scoasă din lac, faptul că în interiorul ei nu sunt victime.

Potrivit comunicatului IGPR, datele de identificare ale autorulotei au fost transmise Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, după schimbul de date constatându-se că aceasta aparţine unei femei de 78 de ani din Elveţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici