Solidaritate  Video Un exemplu de solidaritate. De ce a ales Irina să fie voluntar SMURD în linia întâi

  • Irina are 29 de ani şi de 4 ani lucrează ca voluntar SMURD în cadrul ISU Bucureşti-Ilfov
  • Ea spune că voluntariatul reprezintă pentru ea o prioritate, fără să ţină cont de locul de muncă
  • Colegii de la SMURD spun că Irina a devenit un ajutor important în cadrul echipei
1428 afișări

Irina are 29 de ani şi este voluntar în cadrul ISU Bucureşti Ilfov. Nu îşi poate imagina cum ar fi arătat viaţa ei fără să se dedice celor care au nevoie de ajutor şi sunt în suferinţă.

Irina Iordache, voluntar SMURD:  ”Cea mai mare recompensă pe care o am, fiind voluntar pe ambulanţă SMURD este acel “mulţumesc” spus din suflet. Fac voluntariat din primul an de facultate, nu era ceva nou pentru mine, dar era nou că vin şi fac voluntariat la o unitate militară.  În 2016 m-am înscris în programul Salvator din Pasiune şi aşa am ajuns să fac parte din această familie. ”

Colegii Irinei spun că nu există nicio diferenţă între Irina şi un pompier angajat.

Valentin Cimpoieru, ISU Bucureşti-Ilfov: ”Fiind încă o persoană în plus este un lucru foarte bun, mai ales că îi place ceea ce face şi pune suflet.”

Irina este asistent medical la un cabinet stomatologic, dar spune că ”locul de muncă l-am ales în aşa fel încât să pot veni aici şi să fac în continuare ceea ce fac de aproximativ 4 ani de zile.”

Visul cel mai mare al Irinei este ca atunci când i se va oferi oportunitatea, să aleagă, fără să stea pe gânduri, să fie angajat SMURD.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici