Video „Un fel de Las Fierbinţi”. Defilare de Ziua Naţională cu maşini de gunoi şi un ansamblu uman urcat pe un excavator. IMAGINI virale

În comuna buzoiană Cislău, pe lângă militari, angajaţi ISU, la tradiţionala paradă de Ziua Naţională au defilat şi maşini de gunoi şi un excavator. Imaginile au fost postate pe Facebook şi au devenit virale.

13082 afișări

Imaginile cu parada de la Cislău au fost postate pe Facebook şi au devenit virale.

“Cislău, Buzău, un fel de LasFierbinţi. În sfârşit, un primar care a făcut parade pentru cei care s-au tot perindat în ultimii 30 de ani pe la conducerea României”, este mesajul postat pe Facebook, alături de imagini.

Pe filmare se vede cum la defilarea de 1 Decembrie participă şi maşini de gunoi, dar şi un excavator. În cupa utilajului stă un bărbat care ţine două steaguri.

“Ăştia de la LasFierbinţi trebuie să fie invidioşi pe regizorul de la Cislău”, scrie un utilizator.

Primarul comunei Cislău, Dumitru Mitroiu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că maşinile de gunoi şi excavatorul aparţin Primăriei, iar parada a fost frumoasă.

”La defilare au fost armata, herghelia de stat Cislău, cu trăsură, călăreţi, ISU, buldoexcavatorul luat printr-un proiect pentru cei de la ISU, compania de apă şi maşinile de gunoi care deservesc 10 localităţi de pe Valea Buzăului. A fost parada localităţii. M-ar fi bucurat să vină şi ocolul silvic, privaţii. E mai bine de ceilalţi care nu au făcut nimic. Nu ştiu câte comune au mai făcut aşa ceva”, a declarat Mitroiu, luni, pentru MEDIAFAX.

Defilarea a avut loc pe strada Centurii, de la Primărie până la monumentul eroilor, pe o distanţă de 800 de metri. Primarul comunei Cislău justifică şi prezenţa maşinilor de gunoi la paradă: ”Cei de la societatea de gunoi, care e a Primăriei, au împlinit 10 ani de existenţă. Iar buldoexcavatorul a fost în paradă pentru că este pentru cei de la ISU”.

Sâmbăta seara s-a încheiat la Cislău cu o retragere cu torţe la care au participat peste o mie de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici