Un fost procuror din Craiova, căutat pentru 29 de infracţiuni, a fost prins la 600 de km distanţă de oraş. Gestul care a dus la prinderea lui

Un fost procuror, pe numele căruia era emis un mandat de arestare în lipsă pentru mai multe fapte de abuz în serviciu, delapidare şi înşelăciune, a fost prins, miercuri, la Iaşi. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, acesta este audiat la sediul DIICOT Iaşi.

4380 afișări
Imaginea articolului Un fost procuror din Craiova, căutat pentru 29 de infracţiuni, a fost prins la 600 de km distanţă de oraş. Gestul care a dus la prinderea lui

Un fost procuror din Craiova, căutat pentru 29 de infracţiuni, prins la 600 de km distanţă de oraş. Gestul care l-a dat de gol

Mihai Drăgoi, fost procuror şi executor judecătoresc în Craiova, a fost prins, în cursul zilei de miercuri, în judeţul Iaşi, în timp ce încerca să plătească cu bani falşi, susţin surse din anchetă. Acesta este audiat, miercuri seara, de procurori la sediul DIICOT Iaşi, au mai precizat sursele citate.

Mihai Drăgoi, care era executor judecătoresc la momentul comiterii faptelor, a fost acuzat că a înşelat zeci de persoane din Craiova, cărora le promitea obţinerea de locuinţe la preţuri mici, în schimbul unor sume de bani. Unii dintre cei care au depus plângere împotriva lui vorbesc despre mii de euro, bani pe care i-ar fi dat fostului procuror.

Acesta a fost acuzat în 2018 de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova de comiterea a 20 de infracţiuni de înşelăciune în formă continuată, delapidare în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată, abuz în serviciu în formă continuată, abuz de încredere şi fals în declaraţii în formă continuată.

În martie 2019, magistraţii craioveni au dispus arestarea preventivă în lipsă a lui Mihai Drăgoi, care a fost dat în urmărire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici