Video VIDEO Un gălăţean aflat în carantină s-a drogat şi a făcut scandal!

  • Un bărbat din Galaţi, recent întors din Anglia, a introdus droguri într-un centru de carantină din oraş
  • Acesta a fost reclamat de alte persoane care se aflau în carantină
362 afișări
Un bărbat din Galaţi, recent întors din Anglia, a introdus droguri într-un centru de carantină din oraş. El a fost reclamat de vecinii din centrul de carantină deoarece făcea scandal şi se comporta ciudat, iar jandarmii au găsit în camera lui mai multe droguri de risc
 
Incidentul s-a produs miercuri seara, într-o clădire transformată în centru de carantină pentru persoanele venite din străinătate.
 
Bărbatul se comporta ciudat şi i-a speriat pe cei aflaţi în centru, iar aceştia s-au adresat unei patrule de jandarmi. În cameră, jandarmii au găsit o pungă cu o substanţă verde care ar fi fost cumpărată de la Londra, aşa cum a susţinut persoana care se manifesta violent şi incoerent.
 
„Miercuri, 8 aprilie, în jurul orei 21:00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de ordine publică în zona unui centru de carantină din municipiul Galaţi a fost sesizat de către administratorul unităţii de cazare că într-o cameră se află un bărbat care delirează şi se manifestă violent şi zgomotos, informaţiile fiind obţinute de la colegii acestuia de cameră. În momentul în care au intrat în interiorul camerei, jandarmii au observat că bărbatul se afla într-o stare confuză, cu un comportament delirant. Întrebat despre cele petrecute, colegii acestuia au spus că s-au speriat de comportamentul lui, un astfel de episod petrecându-se şi în data de 7 aprilie, motiv pentru care au luat legătura cu administratorul unităţii de cazare. În urma efectuării percheziţiei corporale şi controlul bagajelor, jandarmii au găsit mai multe foiţe pentru confecţionarea ţigărilor şi o punguliţă cu o substanţă vegetală de culoare verde, pe care bărbatul a declarat că a cumpărat-o din Londra, înainte de a se întoarce în România”, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi.
 
Bărbatul a refuzat transportul la spital, dar a fost mutat la alt centru de carantină. De asemenea, el va avea de oferit explicaţii poliţiştilor şi procurorilor după ce jandarmii au deschis cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici