VIDEO Explozie într-un imobil din Timişoara. Pompierii au salvat un bărbat blocat sub dărâmături

  • Joi, în Timişoara, a avut loc o explozie într-un imobil aflat într-o curte comună.
  • ISU: Pompierii au intervenit pentru un bărbat rămas blocat sub dărâmături.
  • Echipajele fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cauza producerii exploziei şi pentru a asigura zona.
1189 afișări

UPDATE Proprietarul locuinţei e un bărbat de 36 de ani. Ce spun vecinii despre cauzele exploziei

Victima este un bărbat de 36 de ani, care locuia singur. Vecinii spun ca avea încălzire pe lemne şi cel mai probabil coşul nu a fost curăţat.

Pompierii încă fac cercetări. Nu au găsit nicio butelie momentan.

„Până la finalizarea intervenţiei, din imobilele învecinate au fost evacuate 8 persoane. Acestea nu au necesitat îngrijiri medicale. La faţa locului s-a deplasat şi echipajul CBRN pentru a efectua măsurători. De asemenea, a fost solicitată şi o echipă de inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii Timiş”, transmit reprezentanţii ISU.

UPDATE ISU Timiş anunţă că a intervenit pentru salvarea unui bărbat blocat sub dărâmături, pe strada Zăvoi din Timişoara.

Pompierii au constatat că s-a produs o explozie la un imobil aflat într-o curte comună, iar un bărbat a rămas blocat sub dărâmături. Salvatorii au scos victima şi au predat-o conştientă unui echipaj medical SAJ sosit la faţa locului.

„18 pompieri au intervenit de urgenţă cu 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 2 autospeciale de descarcerare, un container de căutare-salvare şi un echipaj SMURD. Din primele informaţii, e vorba doar despre o victimă - persoana blocată sub dărâmături. Echipajele fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cauza producerii exploziei şi pentru a asigura zona”, transmite ISU Timiş.

Un imobil din Timişoara s-a prăbuşit parţial, în urma unei explozii

Joi după-amiaza, într-un imobil din Timişoara a avut loc o explozie în urma căreia clădirea s-a prăbuşit parţial.

Incidentul a fost semnalat printr-un apel 112, iar potrivit primelor informaţii, oferite de reprezentanţii ISU, ar putea exista victime.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici