Un incendiu a cuprins trei locuinţe din cartierul Chitila. Nicio persoană nu a fost rănită

Un incendiu puternic a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în cartierul Chitila, focul cuprinzând trei locuinţe, suprafaţa totală afectată fiind de 350 de metri pătraţi, însă nicio persoană nu a fost rănită, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

353 afișări
Imaginea articolului Un incendiu a cuprins trei locuinţe din cartierul Chitila. Nicio persoană nu a fost rănită

ISU: Incendiu la trei locuinţe din cartierul Chitila. Nicio persoană nu a fost rănită

„Pompierii Detaşamentului Dămăroaia au acţionat în cursul nopţii trecute pentru stingerea unui incendiu, care a afectat trei locuinţe, în cartierul Chitila. Flăcările se manifestau la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă totală de aproximativ 350 mp”, conform sursei citate.

Propagarea rapidă de la o clădire la alta a fost influenţată de distanţa redusă dintre acestea.

Pompierii ISU au luat măsuri pentru stingerea incendiului, concomitent cu protejarea vecinătăţilor şi căutarea posibilelor victime.

„Au acţionat şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Incendiul a fost stins după aproximativ o oră, fără a exista persoane rănite”, precizează ISU Bucureşti-Ilfov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici