Un incendiu a izbucnit la Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare din Drobeta Turnu Severin

Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, pe platforma Romag de la Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin, la o bandă de cauciuc pe care se transportă cărbune, pompierii ISU Mehedinţi intervenind cu patru autospeciale.

247 afișări
Imaginea articolului Un incendiu a izbucnit la Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare din Drobeta Turnu Severin

Un incendiu a izbucnit la Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare din Drobeta Turnu Severin (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Incendiul care a izbucnit, vineri după-amiază, pe platforma Romag Termo de la Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin, la o bandă de cauciuc pe care se transportă cărbune, a fost stins de pompieri după o intervenţie care a durat mai mult de jumătate de oră.

Gabriel Balaci a precizat că în momentul izbucnirii incendiului banda de cauciuc staţiona.

Flăcările au afectat o suprafaţă de şase metri din covorul de cauciuc pe care se transportă cărbune.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Ramona Nistor, iniţial, pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Servicului privat al RAAN, după care a fost solicitat şi ajutorul pompierilor ISU care au intervenit cu patru autospeciale.

Incediul a izbucnit la Secţia Combustibil din cadrul platformei Romag Termo de la Halânga.

Conform sursei citate, în urma izbucnirii incendiului nu s-au înregistrat victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici