Video Un incendiu MASIV a izbucnit la un centru de dezmembrări auto. Pompierii intervin cu 13 autospeciale

Pompierii din Dolj intervin, marţi, pentru a stinge un incendiu puternic, izbucnit la un centru de dezmembrări a autoturismelor vechi, din Craiova, situat la aproximativ 30 de metri liniari de locuinţe.

786 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că pompierii intervin cu 13 autospeciale, fiind pericol de propagare la case.

„Se lucrează la localizare. Se intervene cu 13 autospeciale, ale noastre şi ale serviciului privat. Este pericol de propagare, centrul unde are loc incendiul fiind la circa 30 metri liniari de locuinţe”, a spus Vîlceanu.

Potrivit acesteia, au ars mase plastice, în principal cauciucuri, centrul unde a izbucnit incendiul fiind unul de dezmembrări a autoturismelor vechi.

Deocamdată nu se ştie din ce cauză a izbucnit incendiul, aceasta urmând să fie stabilită după ce focul fi stins.

Nu au fost înregistrate victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici