Un îngrijitor de la Grădina Zoologică Braşov a fost atacat de un tigru care i-a sfâşiat un braţ

Un îngrijitor de la Grădina Zoologică din Braşov a fost atacat de un tigru, marţi dimineaţă, în timp ce voia să îl hrănească, animalul sfâşiindu-i braţul drept printre gratiile cuştii.

802 afișări
Imaginea articolului Un îngrijitor de la Grădina Zoologică Braşov a fost atacat de un tigru care i-a sfâşiat un braţ

Un îngrijitor de la Grădina Zoologică Braşov a fost atacat de un tigru care i-a sfâşiat un braţ (Imagine: Mihai Vasile/Arhiva Mediafax Foto)

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, lucrează ca îngrijitor la Grădina Zoologică din cartierul Noua din Braşov, iar marţi dimineaţă, în jurul orei 10.00, în timp ce hrănea animalele, un tigru l-a atacat printre gratiile cuştii.

"Bărbatul a suferit o plagă sfâşiată la braţul drept. Nu a fost muşcat, a fost atacat cu ghearele", a spus Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

Un echipaj SMURD a sosit la locul incidentului, îngrijitorul fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici