Un inspector de la Protecţia Consumatorilor din Polieşti a rămas fără portofel chiar în timpul unui control

Persoane necunoscute au furat, joi, portofelul unui inspector de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Prahova care controla comercianţii dintr-o piaţă, iar după ce portmoneul a fost găsit, fără banii din el, inspectorul s-a declarat mulţumit că are actele.

660 afișări
Imaginea articolului Un inspector de la Protecţia Consumatorilor din Polieşti a rămas fără portofel chiar în timpul unui control

Un inspector de la Protecţia Consumatorilor din Polieşti a rămas fără portofel în timpul unui control (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Alexandru Cârdei, inspector la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Prahova, controla, joi, comercianţii din "Halele centrale" Ploieşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a declarat că, în momentul în care a ajuns la raionul de peşte, persoane necunoscute i-au furat portofelul din buzunar.

"Ţineam portofelul în buzunarul din faţă al pantalonilor ca să mă legitimez mai uşor. Mi-au fost luaţi doar banii, 50-60 de lei", a declarat Alexandru Cârdei.

Puţin mai târziu, o femeie a găsit portmoneul aruncat în piaţă, iar când l-a văzut inspectorul a exclamat: "Slavă Domnului că am actele în continuare!".

Cârdei a adăugat că nu este pentru prima dată când i se fură portofelul, dar de câte ori i s-a întâmplat acest lucru, i-au fost sustraşi doar banii, nu şi actele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici