Un instructor auto băut a fugit de la locul unui accident produs cu maşina de şcoală

  • Un instructor auto a parcat maşina cu care eleva sa a provocat un accident, în oraşul Sibiu, acroşând un tânăr, pe trotuar,
  • Acesta a plecat de la locul producerii evenimentului rutier. Poliţiştii l-au găsit pe instructor la scurt timp, acesta fiind băut.
  • Un tânăr de 26 de ani a sunat la 112 pentru a spune că a fost victima unui accident rutier
247 afișări
Imaginea articolului  Un instructor auto băut a fugit de la locul unui accident produs cu maşina de şcoală

Un instructor auto băut a fugit de la locul unui accident produs cu maşina de şcoală

Un tânăr de 26 de ani a sunat la 112 pentru a spune că a fost victima unui accident rutier, iar maşina – şcoală care l-a lovit a plecat de la locul evenimentului rutier.

Poliţiştii rutieri au stabilit, după cercetări, că un bărbat în vârstă de 54 de ani, în timp ce se deplasa în calitate de instructor auto într-un autoturism - şcoală la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 50 de ani, pe o stradă din Sibiu, într-o curbă periculoasă la stânga a pierdut controlul volanului, a pătruns pe trotuarul din dreapta şi l-a acroşat pe tânărul de 26 de ani.

„Imediat după producerea accidentului, instructorul auto a parcat autoturismul în apropiere şi a părăsit locul producerii fără încuviinţarea poliţiştilor. Bărbatul a fost identificat de poliţişti în scurt timp şi a fost invitat pentru audieri la sediul Biroului Rutier Sibiu, unde (...) a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost însoţit la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Pe numele lui a fost deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Tânărul accidentat a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a avut nevoie de internare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici