Un instructor de yoga te învaţă cum să meditezi acasă şi să scapi de stres

  • Meditaţia scade nivelul cortizolului, hormonul asociat cu stresul
  • Când practici constant meditaţia, poţi trece mai uşor peste depresie sau anxietate
  • Practica de a medita îşi are originea în India
360 afișări

Într-o lume care se mişcă într-un ritm ameţitor, nu este de mirare că te simţi copleşit. Sunt perioade în care te poţi confrunta cu depresie, anxietate sau stres ridicat. Jani Costache, instructor de yoga, îţi spune cum să meditezi, la tine acasă. Trebuie să te concentrezi pe un obiect din exterior sau pe o parte a corpului tau şi să nu cedezi. Poate dura minute bune până să intri într-o stare de linişte.

JANI COSTACHE, Profesor de Yoga şi Pilates: Să-ţi găseşti în primul rând un scop, de ce vrei să meditezi. Sunt foarte multe aplicaţii care te pot îndruma în acest sens. Ai nevoie de un spaţiu al tău, pe care să ţi-l dedici ţie. Ai nevoie de timpul tău cu tine. În procesul de meditaţie eşti în căutarea adevărului.  Ai nevoie de timp, ai nevoie de răbdare. Este un proces cumulativ, ca în orice altceva. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici