Un jandarm a fost găsit împuşcat în cap. Prima ipoteză este că s-a sinucis - VIDEO

Un subofiţer jandarm în vârstă de 36 de ani aflat în serviciul de pază al unei subunităţi din oraşul dâmboviţean Găeşti a fost găsit împuşcat în cap, luni, la locul de muncă, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul s-a sinucis.

141 afișări
Imaginea articolului Un jandarm a fost găsit împuşcat în cap. Prima ipoteză este că s-a sinucis - VIDEO

Un jandarm a fost găsit împuşcat în cap. Prima ipoteză este că s-a sinucis

Jandarmul nu avea probleme de ordin psihologic, ultima testare, făcută în august 2010, fiind trecută fără probleme de către bărbat, susţin reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, subofiţerul Ionel Dumitru (36 de ani) s-a împuşcat cu pistolul Carpaţi, calibru 7,65 mm, pe care îl avea în dotare în timpul serviciului de pază.

"La ultima testare psihologică efectuată în luna august 2010 nu au fost identificate probleme de ordin psihologic. S-a împuşcat cu arma din dotare, nu se cunoaşte faptul că ar fi avut alte probleme, iar la testarea psihologică nu au fost probleme. Nu a lăsat niciun bilet de adio", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, lt. Ciprian Vătăşelu.

Rudele şi vecinii bărbatului spun că acesta nu avea probleme financiare, deşi avea un împrumut la bancă, ale cărui rate le achita cu conştiinciozitate.

Video stirileprotv.ro

Subofiţerul făcea parte din Detaşamentul 4 Jandarmi de Pază şi Protecţie Instituţională din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa şi efectua pază la Baza de Depozitare a rezervelor proprii ale MAI.

Jandarmul a fost găsit împuşcat în cap, luni dimineaţă, la locul de muncă, după ce intrase în serviciul de pază.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici