Un jandarm a murit electrocutat în judeţul Gorj

  • Un tânăr de 25 de ani, angajat al Jandarmeriei Române, a murit, sâmbătă, electrocutat
  • Acesta se afla acasă şi ar fi efectuat lucrări cu o bormaşină cu un fir neizolat
921 afișări
Imaginea articolului Un jandarm a murit electrocutat în judeţul Gorj

Un jandarm a murit electrocutat în judeţul Gorj

Un tânăr de 25 de ani, angajat al Jandarmeriei Române, a murit, sâmbătă, electrocutat, în timp ce se afla în timpul liber, acasă, în comuna Bărbăteşti, judeţul Gorj. Poliţia a început o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.
 
Pentru salvarea bărbatului a intervenit şi un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, dar acesta era decedat.
 
„Este vorba despre un tânăr jandarm, electrocutat. S-a intervenit cu două ambulanţe tip B şi o ambulanţă tip C cu medic. S-au efectuat manevrele de resuscitare, din păcate fără răspuns. S-a declarat decesul", a precizat Constantin Mitroi, directorul SAJ Gorj.
 
Surse din cadrul anchetei spun că tânărul care este jandarm în Capitală s-ar fi electrocutat în timp ce efectua lucrări cu o bormaşină cu un fir neizolat. Reprezentanţii Poliţiei au început cercetările în acest caz.
 
„La data de 13 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţiei Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost electrocutată. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti, ocazie cu care s-a constatat că un tânăr de 25 de ani, din comuna Bărbăteşti, în timp ce efectua activităţi gospodăreşti în curtea domiciliului, s-ar fi electrocutat cu un fir al unei bormaşine. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în urma manevrelor de resuscitare a fost constat decesul tânărului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
 
Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
deces,
gorj,
jandarm

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici