Un jandarm aflat în timpul liber a salvat o tânără strânsă de gât şi lovită de iubit pe o stradă din Dej

O tânără care era strânsă violent de gât şi lovită de către iubit, pe o stradă din Dej, judeţul Cluj, a fost salvată de un jandarm. Jandarmul se întorcea de la fotbal şi a observat cearta dintre cei doi.

2655 afișări
Imaginea articolului Un jandarm aflat în timpul liber a salvat o tânără strânsă de gât şi lovită de iubit pe o stradă din Dej

Un jandarm aflat în timpul liber a salvat o tânără strânsă de gât şi lovită de iubit pe o stradă din Dej

Sergentul major Darius Biriş are 23 de ani şi lucrează în Jandarmeria Cluj de 1 an şi 3 luni.

Sâmbătă, jandarmul se întorcea de la un meci de fotbal cu prietenii când în zona Pieţei Bobâlna din Dej a observat pe trotuar un bărbat care avea o discuţie aprinsă cu o tânără.

Jandarmul, aflat pe celălalt trotuar, a oprit maşina pentru că discuţia dintre cei doi degenerase, iar tânăra cerea ajutor, în timp ce bărbatul o strângea violent de gât.

„În acel moment, Darius a coborât din maşina în care se afla cu prietenul său pentru a aplana situaţia conflictuală, dar agresorul a lovit-o cu pumnul în faţă pe tânăra, care a căzut inconştientă pe trotuar. Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să îl lovească, încercând fără succes să fugă, iar după o cursă de câţiva metri, Darius l-a prins şi l-a imobilizat.
Darius l-a pus la pământ pe agresor, iar cu cealaltă mână a sunat la SNUAU 112 unde a cerut sprijinul unui echipaj de poliţie. În doar câteva minute, după sosirea poliţiştilor, jandarmul l-a predat pe bărbat, cunoscut se pare pentru antecedentele sale”, spun jandarmii clujeni.

Aceştia publică şi discuţia ulterioară a jandarmului cu fata: „Îţi mulţumesc frumos pentru aseară” - „Cu drag! Nu am făcut nimic ieşit din comun...”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
jandarm,
salvare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici