Un jandarm aflat într-o maşină de poliţie, rănit în urma unui accident în Capitală

  • Un jandarm care se afla ca pasager într-o maşină de poliţie, care mergea în misiune, a fost rănit, miercuri, după ce autospeciala a lovit o altă maşină în zona Podului Băneasa, din Capitală.
  • Potrivit Brigăzii Rutiere, accidentul s-a produs la intersecţia dintre Bulevardul Aerogării şi Bulevardul N. Caramfil,
283 afișări
Imaginea articolului Un jandarm aflat într-o maşină de poliţie, rănit în urma unui accident în Capitală

Un jandarm aflat într-o maşină de poliţie, rănit în urma unui accident în Capitală

Potrivit Brigăzii Rutiere, accidentul s-a produs la intersecţia dintre Bulevardul Aerogării şi Bulevardul N. Caramfil, fiind implicată o autospecială de poliţie.

Din primele date, şoferul autospecialei, în vârsta de 21 de ani, mergea pe Bulevardul Aerogării, dinspre Bulevardul Ficusului către Bulevardul Al. Şerbănescu, cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune.

„În momentul în care a ajuns la intersecţia cu Bulevardul N. Caramfil, a intrat in coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani”, anunţă reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

În urma accidentului, un jandarm, pasager în autospeciala de poliţie, a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Elias.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici