Un jandarm din Tulcea, Sorin Andrici, a înotat 12 ore pentru a strânge bani necesari tratamentului unui coleg grav bolnav

Jandarmul tulcean Sorin Andrici a înotat timp de 12 ore, peste 22.000 de metri, în sprijinul colegului său, grav bolnav, care are nevoie de de 100.000 de lei pentru recuperare şi tratament.

343 afișări
Imaginea articolului Un jandarm din Tulcea, Sorin Andrici, a înotat 12 ore pentru a strânge bani necesari tratamentului unui coleg grav bolnav

Gest de altruism şi solidaritate

Jandarmul Sorin Andrici a înotat 12 ore, sâmbătă, 22.100 de metri, în sprijinul colegului său.

El şi-a depăşit limitele la Bazinul Didactic de Înot din municipiul Tulcea, pentru colegul lui, plutonier adjutant Aftene Vasile, grav bolnav, care are nevoie de mai bine de 100.000 de lei, sumă ce îl va ajuta să aibă parte de recuperare medicală şi tratamente necesare îmbunătăţirii stării de sănătate.

Jandarmul tulcean, Sorin Andrici, nu este la prima ispravă de acest fel. El a susţinut cauzele umanitare ale copiilor cu autism, ale celor cu sindrom Down, dar şi a persoanelor care, la un moment, au avut nevoie de sprijin pentru a merge mai departe.

Sorin Andrici a participat la nenumărate ultramaratoane, cea mai mare distanţă parcursă în alergare a fost de 148 de kilometri, iar cea mai dificilă cursă a fost de triatlon, în timpul acesteia înotând 4 kilometri, pedalând pe bicicletă 180 de kilometri şi alergând 42 de kilometri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici