Un japonez a primit, din greşeală, 358.000 de dolari. A pierdut averea în câteva zile

Un japonez în vârstă de 24 de ani s-a trezit în cont cu 358 de mii de dolari, dar i-a pierdut repede pe toţi.

793 afișări
Imaginea articolului Un japonez a primit, din greşeală, 358.000 de dolari. A pierdut averea în câteva zile

Banii erau destinaţi pentru ajutorarea populaţiei în contextul pandemiei de Covid-19, dar au ajuns la tânărul al cărui nume nu a fost făcut public de autorităţile nipone.

Acest caz s-a petrecut în oraşul Abu, situat în vestul Japoniei. Tânărul ar fi trebuit să încaseze 100.000 de yeni, echivalentul a 774 de dolari, însă a primit din greşeală suma destinată pentru toate cele 463 de gospodarii cu venituri mici din zonă, potrivit The Guardian.

Episodul s-a petrecut în luna aprilie, iar imediat după ce a văzut banii în cont el a început să retragă în fiecare zi câte 600.000 de yeni, suma maximă permisă. Conform extrasului bancar, el a retras toţi banii între 8 şi 21 aprilie.

Totul despre cum a irosit niponul o avere şi ce ar urma să păţească, pe site-ul cazino365.ro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici