Video Un magazin, jefuit de două ori într-o lună de bărbaţi mascaţi/ Scenele surprinse de camera de supraveghere | VIDEO

Un magazin din oraşul Galaţi a fost jefuit de două ori în ultima lună, de doi bărbaţi mascaţi, aceştia fiind căutaţi de poliţişti, după ce au fost înregistraţi de camera video, transmite corespondentul MEDIAFAX.

667 afișări

În imaginile înregistrate de camera video apar doi bărbaţi cu feţele acoperite şi mănuşi care intră în magazin şi fură aproape 200 de pachete de ţigări. Furtul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, iar hoţii au produs un prejudiciu de 2.000 de lei.

Poliţiştii încearcă să afle dacă este vorba despre aceiaşi hoţi care, în urmă cu o lună, au furat din magazin ţigări în valoare de 4.000 de lei.

„Este un dosar penal înregistrat la Secţia 5 de Poliţie pentru furt calificat. Din magazin persoanele cu feţele acoperite au luat 180 de pachete de ţigări, valoarea prejudiciului fiind de 2.000 de lei. Plângerea a fost înregistrată luni, dar a mai existat o plângere asemănătoare pe 11 martie. Atunci din magazin au dispărut tot ţigări, hoţii care purtau măşti nu au fost încă găsiţi şi s-a deschis un dosar penal pentru furt calificat”, a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici