Un mare oraş din România va avea transport gratuit pentru o perioadă

Primarul Braşovului, Allen Coliban, a anunţat miercuri că timp de patru zile transportul public din oraş va fi gratuit.

3940 afișări
Imaginea articolului Un mare oraş din România va avea transport gratuit pentru o perioadă

Un mare oraş din România va avea transport gratuit pentru o perioadă

Primarul Braşovului, Allen Coliban, a anunţat că o bandă pe strada Mureşenilor, de la Rectorat până la Poarta Şchei, adică inclusiv pe Şirul Beethoven, va fi închisă traficului şi va deveni bandă pentru pietoni, biciclişti, trotinetişti începând de joi şi până la închiderea Forumului Oraşelor Verzi, adică în 12 septembrie.

„Tot în aceiaşi perioadă şi cu aceiaşi ocazie, RATBV oferă gratuitate tuturor pe toate liniile”, a transmis primarul pe pagina lui de Facebook.

Acesta susţine că măsurile au fost luate cu scopul de a impulsiona transportul alternativ şi transportul în comun.

„În acelaşi timp ne ocupăm şi să rezolvăm doleanţele dumneavoastră legate de timpii de aşteptare, rutele RATBV şi calitatea transportului în comun. Despre pistele de biciclete vă pot spune acum doar atât: lucrăm şi la un masterplan pentru pistele de biciclete (pe care-l vom face în curând şi public) şi implementarea acelor proiecte mature şi coerente pentru comunitatea de biciclişti”, a adăugat Allen Coliban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici