Un medic din Galaţi, mesaj pentru Arafat: Să nu mai tratăm infecţia cu SARS-CoV-2 ca pe un incendiu

  • Medicul Valentin Boldea critică noile restricţii impuse de autorităţi în localităţile în care sunt numeroase cazuri de infectare cu SARS CoV-2.
  • Medicul Boldea critică faptul că restricţiile nu fac nicio deosebire între persoanele vaccinate şi cele care nu s-au vaccinat.
  • Conform statisticilor, joi, rata de infectare în oraşul Galaţi a fost de 3,6 persoane la mia de locuitori.
2060 afișări
Imaginea articolului Un medic din Galaţi, mesaj pentru Arafat: Să nu mai tratăm infecţia cu SARS-CoV-2 ca pe un incendiu

Un medic din Galaţi, mesaj pentru Arafat: Să nu mai tratăm infecţia cu SARS-CoV-2 ca pe un incendiu

Medicul gălăţean Valentin Boldea i se adresează şefului DSU, Raed Arafat, considerând că din cauza psihozei create, numeroşi oameni mor de alte boli şi nu de Covid.

„Pentru liderul medical al pompierilor întreb când începem să tratăm infecţia cu SARS-CoV-2 ca pe o boală oarecare şi nu ca pe un incendiu. Nu de alta, dar noi medicii mai avem şi alte boli la uşă. Din cauza psihozei, oamenii mor pe capete de alte boli”, a scris Valentin Boldea pe Facebook

Medicul gălăţean critică deciziile anunţate joi seara de autorităţile centrale.

„Sunt măsuri pompieristice nu bazate stiinţific medical. De exemplu, de azi morţii pot fi depuşi la capelă, până acum îi îngropam, ce s-a schimbat de ieri până azi? Nu spunem că închidem şcolile, însă îi trimitem pe copii în vacanţă. Dacă blocăm circulaţia nu rezolvăm nimic, virusul nu se odihneşte ziua sau noaptea”, a explicat, la solicitarea MEDIAFAX, Valentin Boldea.

În plus, medicul Boldea critică faptul că restricţiile nu fac nicio deosebire între persoanele vaccinate şi cele care nu s-au vaccinat.

„Restricţiile nu fac deosebire între cei vaccinaţi şi cei nevaccinaţi, între cei care au avut boala şi cei care nu au avut-o. Eu m-am vaccinat ca să fiu protejat şi să nu am restricţii. Cum îi mai convingem pe oameni să se vaccineze dacă introducem restricţii pentru toată lumea”, a precizat Valentin Boldea.

Conform statisticilor, joi, rata de infectare în oraşul Galaţi a fost de 3,6 persoane la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici