Un microbuz a lovit o autoutilitară cu muncitori, în judeţul Timiş: Cinci persoane au fost rănite

Cinci persoane au fost rănite, miercuri, într-un accident care a avut loc între localităţile Moşniţa Veche şi Bucovăţ, judeţul Timiş, după ce şoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului, din cauza poleiului, iar vehiculul a intrat pe contrasens, lovind o autoutilitară cu muncitori.

170 afișări
Imaginea articolului Un microbuz a lovit o autoutilitară cu muncitori, în judeţul Timiş: Cinci persoane au fost rănite

Un microbuz a lovit o autoutilitară cu muncitori, în Timiş: Cinci persoane au fost rănite (Imagine: ISU Timiş)

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc după ce şoferul unui microbuz în care se mai afla doar o femeie şi care se îndrepta din localitatea Bucovăţ spre Timişoara a pierdut controlul volanului din cauza poleiului, iar vehiculul a intrat pe contrasens, unde a lovit o autoutilitară în care se aflau şase persoane care mergeau la muncă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Banat" din judeţul Timiş, accidentul rutier a avut loc între localităţile Bucovăţ şi Moşniţa Veche.

"La faţa locului s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe, un ofiţer şi opt subofiţeri. La sosirea echipajelor, la faţa locului s-a constatat că erau opt persoane implicate în accident, dintre care cinci prezentau traumatisme minore, niciuna dintre victime nefiind încarcerată", se arată în comunicat.

Cele cinci persoane rănite au fost preluate de echipajele medicale şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Timişoara.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici