Un microbuz cu elevi s-a răsturnat în judeţul Mureş

  • Un microbuz cu elevi s-a răsturnat în judeţul Mureş.
  • ISU anunţă că nu există persoane încarcerate, dar sunt scurgeri de motorină.
461 afișări
Imaginea articolului Un microbuz cu elevi s-a răsturnat în judeţul Mureş

Potrivit ISU Mureş, accidentul s-a produs în localitatea Săbed.

Aici, un microbuz care transporta elevi s-a răsturnat şi sunt scurgeri de motorină.

„Nu există persoane încarcerate. Intervin pompierii militari de la Punctul de Lucru Raciu şi SVSU Ceauşu de Câmpie”, a informat ISU Mureş.

Ulterior, reprezentanţii ISU Mureş au informat că în microbuz erau şase copii şi un adult, toţi refuzând transportul la spital.

Potrivit sursei citate, microbuzul este proprietatea persoanală a şoferului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici