Un militar rănit în Afganistan va testa un model Dacia Sandero adaptat persoanelor cu deficienţe

Plutonierul adjutant Vasile Zbâncă, militar rănit în teatrul de operaţii din Afganistan, va testa vineri un model Dacia Sandero adaptat persoanelor cu deficienţe de mobilitate, pe platoul din faţa Monumentului Eroilor Patriei de la Universitatea Naţională de Apărare.

240 afișări
Imaginea articolului Un militar rănit în Afganistan va testa un model Dacia Sandero adaptat persoanelor cu deficienţe

Un militar rănit în Afganistan va testa un model Dacia Sandero adaptat persoanelor cu deficienţe

„În contextul manifestărilor dedicate <Zilei Veteranilor de Război>, vineri, 29 aprilie, începând cu ora 10.30, pe platoul din faţa Monumentului Eroilor Patriei de la Universitatea Naţională de Apărare, va avea loc un eveniment de prezentare statică şi dinamică a unei autospeciale produse de Automobile Dacia S.A. într-o configuraţie adaptată persoanelor cu deficienţe de mobilitate”, anunţă MApN.

Potrivit sursei citate, autoturismul, model Dacia Sandero, va fi testat de plutonierul adjutant Vasile Zbâncă, militar rănit în teatrul de operaţii din Afganistan.

La eveniment vor fi prezenţi ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, şeful Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu, şi directorul general al Renault Group Romania şi director al Automobile Dacia S.A., Mihai Bordeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
militar,
rănit,
dacia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici