Un militar român a fost rănit în Afganistan

Un militar român a fost rănit, marţi, în provincia Zabul din Afganistan, în urma deflagraţiei unui dispozitiv exploziv improvizat, informează MApN, menţionând că rănitul a fost transportat la spital, starea sa fiind stabilă.

696 afișări
Imaginea articolului Un militar român a fost rănit în Afganistan

Un militar român a fost rănit în Afganistan (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

MApN precizează că evenimentul s-a produs marţi, în jurul orei 15.00.

Caporalul Cătălin-Cristian Olteanu din Batalionul 495 Manevră, aflat în misiune în Provincia Zabul din Afganistan, a fost rănit în urma deflagraţiei unui dispozitiv exploziv improvizat (DEI), în timp ce executa cercetarea terestră a unui obiectiv, când a fost atacat cu un dispozitiv exploziv.

Militarului i-au fost acordate îngrijiri medicale în spitalul din Baza Lagman, fiind ulterior transportat la spitalul militar din Kandahar pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Starea militarului este stabilă.

Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, şi conducerea Armatei urmăresc cu atenţie evoluţia stării de sănătate a caporalului Olteanu, adaugă MApN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici