Un ministru din guvernul Ciucă promite că România va avea cel mai mic preţ la benzină şi motorină din Europa, după Ungaria

România va avea cel mai mic preţ la benzină şi motorină din Uniunea Europeană, după Ungaria, după reducerea cu 50 bani pe litru a preţului la pompă, a declarat marţi ministrul Energiei, Virgil Popescu, citat de Ziarul Financiar.

2293 afișări
Imaginea articolului Un ministru din guvernul Ciucă promite că România va avea cel mai mic preţ la benzină şi motorină din Europa, după Ungaria

Un ministru din guvernul Ciucă promite că România va avea cel mai mic preţ la benzină şi motorină din Europa, după Ungaria

„Am lucrat ieri la ordonanţa de urgenţă şi ea va fi în şedinţa de Guvern de miercuri. În urma acestei reduceri, preţul la motorină va fi de circa 1,7 euro/litru, iar cel la benzină de 1,6 euro. Va fi cel mai mic preţ din Europa, după Ungaria”, a spus Virgil Popescu.

Ministrul a amintit că din reducerea totală de 50 de bani, 25 de bani vor fi susţinuţi de la bugetul de stat prin Ministerul de Finanţe şi 25 de bani de către companii, fiind o cheltuială deductibilă.

„Sunt sigur că 80% dintre operatori vor aplica măsura cu siguranţă. Dar cred că şi operatorii mici, din zonele rurale, vor face asta”, a mai spus Virgil Popescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici