Un mort şi doi răniţi, după ce un şofer ar fi pătruns pe contrasens, în Hunedoara

O persoană a murit şi alte două au fost rănite, joi, într-un accident petrecut între localităţile Peştiş şi Cristur, din judeţul Hunedoara, după ce un şofer în vârstă de 22 de ani ar fi pătruns pe contrasens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

508 afișări
Imaginea articolului Un mort şi doi răniţi, după ce un şofer ar fi pătruns pe contrasens, în Hunedoara

Un mort şi doi răniţi, după ce un şofer ar fi pătruns pe contrasens, în Hunedoara

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Hunedoara, în accident au fost implicate două autoturisme, iar un tânăr de 22 de ani a murit în urma impactului.

”Persoana care a decedat are 22 de ani. Primele informaţii arată că accidentul s-ar fi petrecut pe fondul circulaţiei pe contrasens. Au fost implicate două autoturisme. Cauza exactă va fi stabilită la finalizarea cercetării la faţa locului. Bărbatul care a decedat este din Simeria, era singur în autoturism şi se pare că ar fi intrat pe contrasens. Din celălalt autoturism, şoferul şi un pasager au fost transportaţi la spital”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Laura Năstase, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Hunedoara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, Călin Dumitrescu, unul dintre răniţi a fost transportat la spitalul din Hunedoara şi celălalt la Deva.

Traficul în zona producerii accidentului este blocat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici