Un mort şi patru răniţi, în urma impactului frontal dintre două maşini pe DN 1C, în judeţul Cluj.

Un bărbat a murit şi alte patru persoane au fost rănite, duminică, pe DN1 C, în zona Buneşti, judeţul Cluj, în urma impactului frontal dintre două maşini, una dintre ele fiind condusă pe contrasens.

719 afișări
Imaginea articolului Un mort şi patru răniţi, în urma impactului frontal dintre două maşini pe DN 1C, în judeţul Cluj.

Un mort şi patru răniţi, în urma impactului fontal dintre două maşini pe DN 1C, în judeţul Cluj.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Graur, a declarat că persoanele rănite au fost transportate la spital, două fiind în stare gravă.

„Un bărbat de 59 de ani a decedat în urma unui accident rutier care a avut loc pe centura de ocolire a municipiului Gherla, pe DN1C, pe raza satului Buneşti. Din primele cercetări rezultă că o maşină condusă de şofer de 29 de ani ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului au mai fost rănite patru persoane care au fost transportate la spital, două dintre ele fiind în stare gravă”, a spus Graur.

Potrivit acestuia, poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici