Un mort şi un rănit în urma ciocnirii a două TIR-uri pe DN 7, în Alba

O persoană a murit şi alta a fost rănită, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce două TIR-uri s-au ciocnit pe DN 7, în judeţul Alba, accidentul fiind cauzat de explozia unui pneu.

126 afișări

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba au anunţat că accidentul a avut loc pe DN 7, între Sebeş şi Orăştie, în zona localităţii Săliştea din judeţul Alba.

Astfel, pneul unui TIR fără încărcătură a explodat, moment în care şoferul autotrenului a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un alt TIR încărcat cu sârmă.

În urma impactului, o scândură din remorca celui de-al doilea TIR s-a desprins şi l-a lovit pe şoferul primului autotren, bărbatul decedând pe loc. Şoferul TIR-ului încărcat cu sârmă a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba.

Din cauza accidentului circulaţia pe DN 7, în zona Localităţii Săliştea, a fost blocată pe ambele sensuri timp de aproape două ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici