Un mort şi un rănit, într-un accident produs între o maşină şi un tractor, în Giurgiu

O femeie a murit şi un bărbat a fost grav rănit într-un accident produs pe DJ 512, în comuna Prundu, judeţul Giurgiu, în care au fost implicate o maşină şi un tractor.

619 afișări
Imaginea articolului Un mort şi un rănit, într-un accident produs între o maşină şi un tractor, în Giurgiu

Un mort şi un rănit, într-un accident produs între o maşină şi un tractor, în Giurgiu

Potrivit ISU Giurgiu, accidentul a avut loc duminică seara pe DJ 512, în comuna Prundu.

În accident au fost implicate un autoturism în care se aflau patru persoane şi un tractor, în urma impactului două persoane rămânând încarcerate, o femeie şi un bărbat de aproximativ 49 de ani.

La faţa locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Colibaşi.

„Echipajele de pompieri au acţionat pentru descarcerarea victimelor. S-a constatat faptul că femeia nu prezenta semne vitale, iar bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital de către un echipaj SAJ prezent la faţa locului, semiconştient, cu leziuni la nivelul gâtului”, au transmis reprezentanţii ISU Giurgiu.

Potrivit acestora, ceilalţi doi pasageri ai autovehiculului au refuzat transportul la spital.

Taguri:
accident,
mort,
tractor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici