Un motociclist maghiar a murit într-un accident pe Transalpina. Bărbatul circula cu viteză

Un motociclist, cetăţean maghiar, în vârstă de 64 de ani, a murit, duminică, după ce a căzut de pe motocicletă pe Transalpina, primele cercetări arărând că acesta nu a adaptat viteza, transmite corespondentul MEDIAFAX.

850 afișări
Imaginea articolului Un motociclist maghiar a murit într-un accident pe Transalpina. Bărbatul circula cu viteză

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, accidentul a avut loc pe DN 67 C, în apropierea barajului Oaşa, după ce un motociclist a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a căzut, iar în urma leziunilor a murit.

„Motociclistul, cetăţean maghiar în vârstă de 64 de ani, a murit, iar cauza probabilă a accidentului este neadaptarea vitezei la condiţiile de drum”, arată Poliţiei Alba.

Poliţiştii cercetează, în continuare, împrejurările în care s-a produs accidentul.

Transalpina (DN 67 C) este o şosea înaltă din România, care străbate patru judeţe – Gorj, Vâlcea, Sibiu şi Alba. În zona în care s-a produs accidentul drumul este şerpuit, având multe curbe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici