Un muncitor a murit după ce a fost prins sub componentele metalice ale unei sonde petroliere de lângă Timişoara

Un muncitor care încerca să citească ceasul unei sonde petroliere din parcul Călacea 3 de lângă Timişoara a murit, sâmbătă, după ce a fost prins sub componentele metalice ale sondei, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş începând o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

416 afișări
Imaginea articolului Un muncitor a murit după ce a fost prins sub componentele metalice ale unei sonde petroliere de lângă Timişoara

Un muncitor a murit după ce a fost prins sub componentele metalice ale unei sonde petroliere de lângă Timişoara (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat că accidentul de muncă a avut loc în localitatea Satchinez, poliţiştii fiind sesizaţi că un bărbat de 49 de ani, operator extracţie ţiţei şi gaze la o societate, a vrut să citească ceasul unei sonde petroliere, însă a fost prins sub manivela contragreutăţii.

Colegii acestuia au sunat imediat la numărul de urgenţă 112, însă medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul muncitorului.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş a deschis o anchetă în acest caz.

În zona Călacea 3, din apropiere de comuna Satchinez, judeţul Timiş, se extrag de zeci de ani ţiţei şi gaze cu ajutorul sondelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici