Video Un muncitor care lucra la repararea unui cablu electric subteran a fost prins sub o placă de beton în Capitală | FOTO, VIDEO

Un muncitor care lucra la repararea unui cablu electric subteran a fost prins, joi dimineaţă, sub o placă de beton, în zona Pieţei Rahova din Capitală, salvatorii reuşind să-l scoată din groapa adâncă de un metru, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

190 afișări

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au precizat, joi, că un muncitor care repara un cablu electric subteran a fost prins sub o placă de beton, într-o groapă adâncă de un metru. Bărbatul a fost prins până la brâu.

Muncitorul a fost scos, la ora transmiterii ştirii, din groapă, fiind transportat cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Starea bărbatului este una bună, fiind conştient.

La faţa locului au acţionat Detaşamentul Special de Salvatori, un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare şi două autospeciale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici