Un nou accident petrecut în Portul Constanţa. Un docher a căzut de la mare înălţime

Un docher care lucrează în Portul Constanţa a căzut, miercuri seară, de la o înălţime de aproximativ 15 metri. Bărbatul de 49 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportat la spital.

1088 afișări
Imaginea articolului Un nou accident petrecut în Portul Constanţa. Un docher a căzut de la mare înălţime

Un nou accident petrecut în Portul Constanţa. Un docher a căzut de la mare înălţime

Autorităţile au fost alertate, miercuri seara, după ce un bărbat de 49 de ani a căzut de la 15 metri înălţime, de pe un utilaj aflat în Dana 45 din Portul Constanţa. Conform reprezentanţilor Poliţiei, bărbatul este docher-mecanizator.

La faţa locului au ajuns o ambulanţă Terapie intensivă şi un echipaj SMURD, care au preluat victima şi au transportat-o la spital. Bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, însă este conştient şi cooperant.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime fac cercetări în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
căzut,
port,
docher

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici