Un nou act de cruzime extremă. Un câine a fost găsit spânzurat şi cu urechile tăiate, în Vaslui / Reacţia şocantă a poliţiei

Un câine a fost găsit ucis în curtea unui bărbat din localitatea vasluiană Toporăşti. Animalul fusese spânzurat şi avea urechile tăiate. O asociaţie care salvează câini susţine că proprietarul a sunat la Poliţie, dar i s-a spus că „face tam-tam pentru nişte javre”.

2247 afișări

Un bărbat din localitatea vasluiană Toporăşti a cerut ajutor de la o asociaţie care salvează câini, după ce şi-a găsit animalul spânzurat şi cu urechile tăiate.

Bărbatul susţine că nu este prima dată când o persoană din sat maltratează animalele vecinilor.

„Am primit apelul disperat al acestui cetăţean, rugându-ne să-l ajutăm, că în satul lui Toporăşti, judeţul Vaslui (la 70 de km depărtare de noi) un individ are o plăcere macabră de a omorî animalele în sat (le taie urechile şi apoi îi spânzură în laţ). L-am îndrumat să sune la poliţie şi să facă o plângere contra individului. Ne-a spus că a făcut mai multe sesizări scrise la poliţia din acel sat şi că poliţia nu le-a acceptat spunându-i că <face atâta tam-tam pentru nişte javre>", scriu reprezentanţii asociaţiei pe pagina lor de Facebook.

Proprietarul câinelui susţine că l-a şi văzut pe cel care i-a omorât câinele, când îi dădea cu un par în cap.

Trupul câinelui a fost preluat de asociaţie şi dus la DSV Bârlad pentru necropsie.

„Am fost sesizaţi de mai multe persoane. A fost dispusă efectuarea de verificări, iar în funcţie de rezultatul acestora vor fi dispuse măsurile legale", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
câine,
spânzurat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici